Головна
Спеціалісти Держпродспоживслужби проведуть моніторинг закаладів швидкого харчування - Держпродспоживслужба Закарпатської області
Спеціалісти Держпродспоживслужби проведуть моніторинг закаладів швидкого харчування

    

     За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби встановлено, що в Україні спостерігається неблагополучна епідемічна ситуація щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення.
     

     На виконання доручення Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи з метою недопущення ускладнення санітарно-епідемічної ситуації щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення області, пов’язаної з вживанням шаурми та інших харчових продуктів швидкого приготування, спеціалістами районних, міських управлінь Держпродспоживслужби в Закарпатській області буде проведено моніторинг закладів швидкого харчування на території міст та районів.
     У разі виявлення порушень - буде ініційовано проведення позапланових перевірок, а у випадках відсутності відповідних дозволів, чи порушень законодавства, які становлять загрозу життю та здоров’ю населення - будуть прийматись рішення щодо закриття закладів.
     Про результати проведеної роботи та вжиті заходи буде проінформовано органи виконавчої влади, Національної поліції.

09.08.2018
 
 
© 2012-2018 Держпродспоживслужба Закарпатської області
Розробка та підтримка Yarega WebStudio