Про готовність м’ясопереробних підприємств Хустщини до введення системи НАССР говорили на виробничій нараді - Держпродспоживслужба Закарпатської області
Про готовність м’ясопереробних підприємств Хустщини до введення системи НАССР говорили на виробничій нараді
Про готовність м’ясопереробних підприємств Хустщини до введення системи НАССР говорили на виробничій нараді

     Як відомо, ще у вересні 2016 року набув чинності розділ VII Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»  – Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами. Відповідно до цього законодавчого документа, всі оператори ринку харчових продуктів повинні мати програми-передумови системи НАССР (гігієнічні вимоги).

     Про те, який стан готовності м’ясопереробних підприємств Хустщини до введення системи НАССР, йшлося на недавній виробничій нараді, котру провів з керівниками таких суб’єктів господарювання начальник Хустського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Іван Пекар. У заході також взяв участь сільський голова Рокосова Павло Джуга.

     Як зауважив Іван Пекар, НАССР є науково-обґрунтованою системою, що дозволяє створити на підприємстві умови для виробництва безпечної продукції. Її принципи, що базуються на визначенні (ідентифікації) і контролі небезпечних чинників, вже довели свою ефективність і прийняті міжнародними організаціями.

14.03.2019
 
 
© 2012-2019 Держпродспоживслужба Закарпатської області
Розробка та підтримка Yarega WebStudio