КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Президент України

Верховна Рада України

Урядовий портал

Закарпатська обласна державна адміністрація

У Полянській ОТГ обговорили основні принципи впровадження безпечного харчування у навчальних закладах - Держпродспоживслужба Закарпатської області
У Полянській ОТГ обговорили основні принципи впровадження безпечного харчування у навчальних закладах
У Полянській ОТГ обговорили основні принципи впровадження безпечного харчування у навчальних закладах

На Закарпатті продовжується інформаційна кампанія у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах щодо «Розробки та впровадження процедур заснованих на принципах системи НАССР – на потужностях, що здійснюють обіг харчових продуктів».

Днями спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби Закарпаття, зокрема  в.о. начальника Свалявського відділу ГУ ДПСС в Закарпатській області Сергій Черненко, головний спеціаліст цього структурного підрозділу Олена Переста та заступник начальника – начальник відділу безпечності харчових продуктів і ветеринарної медицини Мукачівського міського управління Анатолій Окаєвич провели семінар-навчання з керівниками навчальних закладів та підприємцями, які постачають харчові продукти до цих установ та всіма зацікавленими особами, на базі Полянської сільської ради.

У ході семінару обговорили актуальні питання з харчового законодавства та ознайомилися з останніми законодавчими нововведеннями. Йшлося також про відповідальність, передбачену за допущення порушень вимог нормативно-правових актів у цій сфері.

Водночас  Анатолій Окаєвич поінформував присутніх освітян про принципи вибору постачальників харчових продуктів у заклади середньої освіти та дошкільні навчальні заклади, розповів про особливості розробки і впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР. Посадовець наголосив, що впровадження вказаної системи дозволить знизити ризик виникнення харчових отруєнь в освітніх закладах до мінімуму.

Учасники семінару мали можливість отримати фахові роз’яснення з актуальних питань. На завершення присутнім роздали навчальні матеріали на тему безпечності харчових продуктів.

 

У Полянській ОТГ обговорили основні принципи впровадження безпечного харчування у навчальних закладах
11.03.2020
© 2012-2020 Держпродспоживслужба Закарпатської області
Розробка та підтримка Yarega WebStudio