КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Президент України

Верховна Рада України

Урядовий портал

Закарпатська обласна державна адміністрація

Темою обговорення під час проведення планового навчання інспекторів краю стали основні положення ЗУ "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів" - Держпродспоживслужба Закарпатської області
Темою обговорення під час проведення планового навчання інспекторів краю стали основні положення ЗУ "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"
Темою обговорення під час проведення планового навчання інспекторів краю стали основні положення ЗУ "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"

12 лютого 2021 року у великому залі Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області проведено планове навчання спеціалістів управління безпечності харчових та ветеринарної медицини, районних відділів безпечності харчових та ветеринарної медицини на тему: «Застосування положень Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» при здійсненні заходів державного контролю».

Із вступним словом щодо важливості Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» при здійсненні заходів державного контролю та особливих вимог щодо нанесення маркування харчових продуктів виступив начальник головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області – Іван ГУЛЕДЗА.

Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – Юлій ШИМОН у своїй презентації ознайомив аудиторію з основними положеннями Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», з основними вимогами щодо нанесення маркування на харчові продукти. У своєму виступі також наголосив на поводженні у разі виявлення порушень Закону, та в підсумках проінформував про передбачену відповідальність юридичних та фізичних осіб за порушення вимог Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» відповідно пунктів 20-23 частини 1 статті 65 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин».

Висвітлена тема навчання є важливою при здійсненні заходів державного контролю інспекторами краю.

 

Темою обговорення під час проведення планового навчання інспекторів краю стали основні положення ЗУ "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"
12.02.2021
© 2012-2021 Держпродспоживслужба Закарпатської області
Розробка та підтримка Yarega WebStudio