КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Президент України

Верховна Рада України

Урядовий портал

Закарпатська обласна державна адміністрація

Процедуру відбору лабораторних зразків підконтрольних вантажів для лабораторного контролю розглянули учасники круглого столу у Львові - Держпродспоживслужба Закарпатської області
Процедуру відбору лабораторних зразків підконтрольних вантажів для лабораторного контролю розглянули учасники круглого столу у Львові
Процедуру відбору лабораторних зразків підконтрольних вантажів для лабораторного контролю розглянули учасники круглого столу у Львові

Засідання круглого столу на тему: «Процедура відбору лабораторних зразків підконтрольних вантажів та направлення для лабораторного контролю» відбулося сьогодні, 19 листопада, у Львові в приміщенні Західного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні. 

У ньому взяли участь   в.о. начальника ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області Сніжана Локес та в.о. директора Закарпатської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби В’ячеслав Садварі, а також представники Західного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні, очолювані першим заступником начальника Тарасом Грохом.

Як зауважувалося у ході зібрання, нині питання  економії часу є дуже важливим для підприємців, саме тому й виникла необхідність безперервного дослідження усіх зразків підконтрольних вантажів, які імпортуються на територію України

Гості із Закарпаття ознайомили присутніх з переліком досліджень, акредитованих у Закарпатській регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби. За словами В’ ячеслава Садварі на сьогодні лабораторія досліджує низку продуктів харчування, зокрема й дитячого, а також воду, безалкогольні та алкогольні напої, м’ясо та м’ясопродукти, лікарські рослини, корми для тварин, спеції та приправи, продукти бджільництва, кондитерські вироби, макуху та шроти, пір’я, тютюн і тютюнові вироби тощо. Гості поділилися планами у сфері лабораторних досліджень на перспективу. У планах –  проводити дослідження мінеральних вод, молочних продуктів та коньячних спиртів. 

Обговорили учасники і вкрай важливе для суб’єктів господарювання питання роботи лабораторії у вихідні та святкові дні. Наприкінці зустрічі сторони домовились підписати меморандум про співпрацю.

 

20.11.2021
© 2012-2021 Держпродспоживслужба Закарпатської області
Розробка та підтримка Yarega WebStudio