Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області продовжують здійснювати моніторинг місць тимчасового проживання та харчування внутрішньо переміщених осіб
Спеціалісти Воловецького відділу ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області відібрали проби готових страв, питної води для проведення моніторингових експертиз контрольних зразків на території Жденіївської та Нижньоворітської територіальних громад у пунктах тимчасово переміщених осіб, закладах дошкільної освіти, Закарпатському обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді «Арніка».

Усі проби доправлено до Закарпатської регіональної державної лабораторії ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області згідно плану–графіка доставки контрольних зразків.

Організаторам та керівникам надані чіткі рекомендації щодо забезпечення санітарно-гігієнічного режиму на харчоблоках задля уникнення спалахів харчових отруєнь та групових захворювань.

Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області зауважує на неухильному дотриманні вимог Державних санітарних норм та правил "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною".