КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Президент України

Верховна Рада України

Урядовий портал

Закарпатська обласна державна адміністрація

Новини - Держпродспоживслужба Закарпатської області
Новини
Фітосанітари  Закарпаття розширювали свої знання та підвищували рівень правової освіти

З метою покращення професійних якостей спеціалістів управління фітосанітарної безпеки, розширення та поглиблення їх знань, умінь та навичок відповідно до сучасних вимог у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Закарпатській області відбулося навчання на тему: «Скасування державної монополії фітосанітарних лабораторій. Удосконалення фітосанітарних процедур».

20.02.2020
На Закарпатті стартував міжнародний інформаційний проєкт «Не ризикуй!»

Організація Об'єднаних Націй оголосила 2020 рік Міжнародним роком здоров'я рослин. Серед заходів, що проводяться в Україні в рамках Міжнародного року здоров’я рослин, одним з головних є інформаційний проєкт з підвищення обізнаності «НЕ РИЗИКУЙ!». Проєкт триватиме впродовж 2020 року в усіх областях нашої країни.

20.02.2020
Ситуацію щодо впровадження в освітніх закладах Закарпаття системи НАССР проаналізували в ГУ Держпродспоживслужби краю

Алгоритм впровадження системи управління безпечністю харчової продукції за принципами НАССР у навчальних закладах краю обговорили на нараді в Головному управлінні Держпродспоживслужби  у Закарпатській області начальники районних управлінь та структурних підрозділів ГУ ДППС.

20.02.2020
Хустським освітянам роз'яснили аспекти впровадження системи НАССР

Спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області продовжують проводити з освітніми працівниками краю навчально-методичну роботу щодо впровадження системи НАССР як невід’ємної складової забезпечення організованого харчування у закладах освіти.

19.02.2020
Виробників дерев’яного пакувального матеріалу краю поінформували про зміни до фітосанітарних вимог

Фахівці Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області Михайло Рознай та Олеся Худан провели інформаційно-роз’яснювальний захід з виробниками дерев’яного пакувального матеріалу. Йшлося про вимоги країн-імпортерів стосовно дерев’яного пакувального матеріалу з метою недопущення ввезення та розповсюдження карантинних організмів лісопродукції.

18.02.2020
З підприємцями мукачівського ринку «Росвигівський» говорили про безпечність харчових продуктів

Семінар-нараду з питань дотримання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів провели днями посадовці Мукачівського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області зі суб’єктами господарської діяльності, що здійснюють обіг харчових продуктів на території мукачівського ринку «Росвигівський».

18.02.2020
На кущовій нараді в Хусті йшлося про профілактику отруєння бджіл пестицидами

Питання запобігання отруєнню бджіл розглянули днями учасники кущової наради, що проходила у залі засідань Хустської районної державної адміністрації під головуванням начальника ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області Івана Гуледзи за участі пасічників Хустського, Міжгірського, Рахівського та Тячівського районів.

17.02.2020
В ефірі 21 каналу-Ужгород очільник ГУ ДПСС Закарпаття розповів про здійснення контролю за якістю продукції

Тема якості продукції протягом тривалого часу не втрачає своєї актуальності. Особливо прикута до неї увага громадськості в останні роки. Як відомо, в умовах ринкових відносин якість продукції забезпечується і гарантується підприємством. Тож споживачеві залишається хіба що сподіватися на доброчесність товаровиробника.

17.02.2020
Під час наради визначили шляхи активізації профілактичної роботи з недопущення поширення хвороб птиці

Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області Юлій Шимон провів робочу нараду з працівниками очолюваного ним структурного підрозділу, в якій також взяло участь керівництво Ужгородського районного управління ГУДПСС Павло Чернов  та Ужгородської міської державної лікарні ветеринарної медицини Василь Браїла.

13.02.2020
Про епізоотичну ситуацію на Закарпатті та про контроль за якістю продовольчої продукції йшлося на брифінгу начальника ГУ ДПСС

У пресцентрі обласної газети «Неділя» відбувся брифінг начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області Івана Гуледзи. У заході також взяли участь начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ ДПСС Юлій Шимон і директор Закарпатської регіональної лабораторії ГУ ДПСС Роман Шевчук.

12.02.2020
© 2012-2020 Держпродспоживслужба Закарпатської області
Розробка та підтримка Yarega WebStudio