Головна
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини - Держпродспоживслужба Закарпатської області
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

Вимоги до некомерційного перевезення тварин

 

 

Реєстр операторів потужностей що використовуються для промислового вирощування тварин 2018xls

 

НОРМАТИВНА БАЗА

Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"

Закон України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоровя та благополуччя тварин"

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03.04.2017 № 171 «Про затвердження Інструкції щодо профілактики та боротьби із заразним вузликовим дерматитом великої рогатої худоби».

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 07.03.2017 № 111 «Про затвердження Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней».

Позначки придатності 2017

Діючі заборони на імпорт в Україну об'єктів ветеринарно-санітарного контролю та нагляду станом на 18.01.2018

Африканська чума свиней

Особливо небезпечні хвороби, що входять до списку МЕБ

ДНПК

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 07.03.2018 № 130 "Про затвердження уніфікованої форми акта, що складається за результатами планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання субєктом господарювання вимог у сфері ветеринарної медицини"

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 року № 590 - "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)"

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 06.02.2017 № 41 «Про затвердження форми акта, складеного за результатами державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках»

 Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 06.02.2017 № 42 "Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами"

Наказ Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 11.01.2012 № 24 «Про затвердження форм актів, постанов та рішень» 

Постанова Кабінету Місністрів України від 31 жовтня 2007 р. N 1280 “Про затвердження Порядку відбору зразків продукції для визначення її якісних показників та форми акта відбору зразків продукції

 

 

 
 
© 2012-2018 Держпродспоживслужба Закарпатської області
Розробка та підтримка Yarega WebStudio